3000g olivy černé vypeckované
Detailní popis produktu
Charakteristika
Firma Cantoliva působí na trhu od roku 1970. Zabývají se výrobou a prodejem nakládaných oliv a zeleniny. Černé olivy jsou sbírány, v co nejvyšším stádiu zralosti. Přesto nikdy všechny olivy neseberete ve stejném stádiu zralosti. Proto během výroby probíhá proces oxidace oliv. Tím se dosáhne toho, že mají olivy krásnou černou barvu. Olivy jsou naložené v jemném nálevu, díky tomu je chuť oliv jemná až lehce máslová.
Cerfis Tip: Dávejte pozor na pecky i u vypeckovaných oliv. Někdy se stane, že se na nějakou pecku zapomene.
Složení
Olivy vypeckované, voda, sůl, stabilizátor E-579.
Skladování
Dobře uzavřený obal skladujte v temnu a chladu. Po otevření olivy skladujte v ledničce. Spotřebujte cca do jednoho týdne od otevření.
Nutriční hodnoty ve 100 g
- Energie: 678 kJ / 165 kcal
- Tuky: 16,2 g
- Nasycené mastné kyseliny: 2,5 g
- Sacharidy: 1 g (z toho cukry <0,5 g)
- Vláknina: 4,9 g
- Bílkoviny: 1,3 g
- Sůl: 1,7 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Olivy a tremoco |
---|---|
Drhu: | černé olivy |
Typ: | vypeckované ve slaném nálevu |
Odrůdy: | |
Hmotnost brutto: | 3000g |
Hmotnost netto: | 1450g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Firma Cantoliva má tradici od roku 1970. Specializuje se na výrobu nakládaných oliv a nakládané zeleniny. Za velmi krátkou dobu se vypracovala na významnou portugalskou firmu v tomto segmentu trhu. My jsme dlouho hledali kvalitního dodavatele různných druhů oliv a po roce hledání jsme byli konečně úspěšní. Od firmy Cantoliva máme dva druhy plněných oliv (s mandlí a s ančovičkou). Zajímavé jsou podle nás olivy z odrůdy Galega. Má malé plody s velmi specifickou chutí. Je to nejrozšířenější odrůda pěstovaná v Portugalsku. Doporučujeme pokapat olivy olivovým olejem a posypat oreganem. Kromě oliv od nich dovážíme také portugalskou specialitu - tremoco. Je to naložená lupina ve slaném nálevu. Kdo nezná, tak rozhodně doporučuji ochutnat. Ale pozor, je to celkem návyková potravina :-).